Koirat on olleet viikonlopun ja alkuviikon hoidossa kummassakin mummolassa, kun isäntäväki reissaili Helsingin suunnalla. Lauantaina Olgalla alkoi vielä juoksu, joten tuplasyyn takia jouduimme jättää väliin niin sunnuntain kuin keskiviikonkin tottistreenit. Ihan nätisti olivat tytöt käyttäytyneet hoitopaikoissa ja Olga oli aika ajoin väsynyt juoksun takia. Salsa tietysti yritti saada Olgaa leikkimään kaikin keinoin. Oli outoa viettää koiratonta elämää muutama hassu päivä. Ei aamupissatuksia, ruoka-aikoja, lenkkejä... mutta kyllä koiria tuli jo ikäväkin. :)

Voi sitä riemua keskiviikkona kun Olga ja Salsa taas näki meidät. Olisittepa nähneet Olgan ilmeen, kun se huomasi mut ja Timon keittiön ikkunan takana. Silmänräpäyksessä oli koirat jo oven takana odottomassa. Illalla käytiin Salsan kanssa mäyräkoira Remun luona kyläilemässä. Melkoista painia tämä parivaljakko pitikin, että oli kumpikin aivan läkädyksissä. Tänään koirat lähti Timon mukana anoppilaan ja minä meen myöhemmin perässä. Matkalla Olga oli vinkunut ulos ja metsän puoella Olgaa oli pistänyt ampiaanen kankkuun. Pistos on ärsyttänyt Olgaa koko illan ja minä soittelin perään hoito-ohjeita. 

Viikonloppuna palaillaan taas arkeen, mutta Olgan kanssa ei pariin viikkon päästä halliin treenaamaan juoksun takia. Salsan kanssa ajattelin sielä kuitenkin käydä ja pikkuhiljaa ruvetaan opettelemaan alkeita. Myös näyttelytottumustreeneissä pitäisi ruveta käymään ja totuttelemaan siihenkin hommaan. Pentukurssillekin pääsin Salsan kanssa, mutta pikkaisen vielä epävarmaa meidän osallistuminen...