Aloitetaan viime keskiviikosta... Olgan kanssa pk-tottiksessa. Tehtiin pitkästä aikaa eteenmenoja ja pieni pätkä seuruutusta siihen alkuun. Olga kyllä irtoaa oikein hyvin, mutta maahanmeno lopussa oli hukassa. Sainkin hyvän vinkin tehdä kolme eteenmenoa peräkkäin, joista keskimmäisessä ei ole ruokakuppi odottamassa ja siinä kohti otetaan maahanmeno (mahdolllisesti minä hiivin perässä) ja viimeisessä taas palkka on odottamassa. Sitten tiivistä henkilöryhmää ja sen jälkeen kaukomaahanmenoja siten, että jätin Olgan apuohjaajalle ja itse marssin kauemmas käskyttämään. Aluksi Olga ei tajunnu mitään, tuijotti vaan mua ja kysymysmerkit vilkkui päänpäällä.. Palasin lähemmäs ja pikkuhiljaa kasvatin etäisyyttä, niin sitten alkoi raksuttaa, eikä maahanmenoissa ollut ongelmia.
Sunnuntain tokossa aiheena hyppy, jossa Olgalle on koitunut ongelmalliseksi se, että hyppää vinoon ja jää seisomaan minusta katsottuna aina oikeaan laitaan tai jopa esteen ohi kokonaan. Tässä pitää muistaa kiinnittää huomiota palkkaamisen ja siihen, mihin suuntaan lelu lentää ja mistä kohti koiran lähetän. Ensimmäisellä hypyllä irtosi hyvin, muilla kerroilla arpoi ja odotti, milloin lelu irtoaa. Olga pysähtyy esteen taakse hyvin ja sitä rupean vaikeuttamaan ottamalla muutaman askeleen koiraa kohti.
Maahanmenossa olen joutunut korjaamaan jo osattua liikettä, koska liike on ollut niin hidas.Välillä tuntuu, että loppuu keinot kesken, miten maahanmenosta sais tarpeeksi nopian?!? Yritän riehua ja leikkiä ja palkata vain niistä nopeista, mutta ei tuota tulosta... Saapi kertoa ehdotuksia. En oo löytäny sopivia apukeinoja tai omia liikkeitä mitkä auttais asiaa.
Tein vielä treenin lopuksi iloiset luoksetulot.