Siinäpä tulikin esille tämän päivän tokotreenien ohjelma. Ei ollenkaan nappiin sujunut tämä päivä ja siitä voi kyllä syyttää sekä ohjaajan laiskuutta että pääsiäisen tuomaa taukoa (selityksen makua..?). Kaukokäskyissä istumisesta maahanmeno on hyvä, mutta toisinpäin tehtäessä Olga liikuttaa peppuaan, jota ei siis saisi tapahtua. Sitä liikerataa pitää siis vielä erityisesti harjoitella ihan kädestä pitäen jatkossakin. Toiseksi ohjaajan käsimerkit on liian pitkiä ja siitä johtuen liian ohjaavia (tuomari ei tykkää..). Pitääpä muistaa siihenkin keskittyä, ettei käsimerkki veny sanallista käskyä pidemmäksi.
Otetiin tänään myös kokeenomainen pidempi seuraamiskaavio, joka kyllä meiltä meni poskelleen, koska Olgan ajatus ja katse haahuili ihan jossain muualla kun missä sen pitäisi olla. Pysähtymisissäkin takkusi. Treenien alussa Olga seurasi vapaanakin tosi hyvin ja maltillisesti, mutta ei enää tuossa vaiheessa pahemmin kiinnostanut.. Saimme kuitenkin palautetta, että silloin kun kontakti pysyy, on perusseuraminen hyvää ja myös käänökset ok. Ruutua harjoiteltiin makupalalautasen avulla ja hypyssä palkkasin lennokkaasti patukkaa heittämällä. Loppuvaiheessa Olgalta tuumas karata mopo käsistä patukan kanssa, kun mamman kanssa leikkiminen ei ollutkaan enää hauskaa, vaan paaaljon hauskampaa oli leikkiä hippaa. Muuten itse hypyssä ja ruudussa ei sen kummempaa probleemaa tässä vaiheessa esiintynyt.

Olgalla oli taas koko viikonlopun ajan rapsuttelijoita kylässä ja siitähän Olga oli onnellinen. Haikeana Olga katseli kun Helsingin vieraat lähtivät... Tottisjutuissa pitää ottaa nyt vielä tehokuuri ennen bh-kurrssia... Sen verran sain tänään tietää, että kesäksi on ainakin koulutuspaikka tokossa varma. Odottelen myös milloin ilmoitetaan tarkemapaa tietoa jäljen jatkokurssista ja hakuakin ehkä kokeillaan. Saas nähärä mitä kesä tuo tullessaan.