Oli niin mukavat treenit eilen Olgan kans hallilla viimeistä kertaa tälle keväälle, että ei mitään rajaa! Huomasi, että pieni laiskuus treenaamisessa oli tehnyt ihan hyvää ja Olga selvästi halus tehdä niin kuin mamma sanoo. Meillä oli treeneissä pikku kisat, johon sisältyi seuraamiskaavio, liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo ja kaikki liikkuroituna. Kokonaissuoritukseen olin todella tyytyväinen! Saimme palautetta, että hopi hopi kisoihin siitä.

Seuraamisessa Olga ei ollut täysin parhaimmassa vireessa, vaan vähän ihmetteli emännän jäykähköä kävelyä Nauru. Tosi hyvin silti piti paikan ja kontaktin yhtä haaluilukohtaa lukuunottamatta, mutta ei välitetä nyt siitä. Olga muisti myös istua pysähdyksissä. Liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli hyvät suoritukset. No okei, maahanmeno vois olla vielä säpäkämpi ja luoksetulossa eteenistuminen oli aavistuksen verran vino (mutta sivulle meni hyvin), mutta ehkä me näillä suorituksilla olis 9 saatu liikkeistä ja se kyllä riittäis. Ja hauskaa tässä oli myös se, että Olga ei missään vaiheessa näyttänyt kummastelevan palkan puuttumista. Niin ja paikallaolo (1min) oli hyvä, vaikkakin alussa nuuskutti maata. Teimme tämän liikkeen hurisevan puhallintötterön kohdalla, joten uskon, että Olga ei yksinkertaisesti kuullut käskyjäni, kun jouduin sekä maahanmenossa, että istumaan noustessa toistaa käskyt oikein isoon ääneen. Hyvä fiilis jäi!

Välillä levättiin, kun muut teki omia suorituksiaan, mutta lopuksi otin vielä tyhjällä kentällä hyppyjä (n. 80 cm este). Olga lähti joka kerta hyppyyn heti käskystä ja nakkasin pallon perään. Olga oli tästä ihan mielissään ja kiikutti palloa mulle takaisin. Näin hypeltiin muutama kerta ja sit hain noutokapulan kuvioon mukaan. Bravo! Ei hassummin mennyt. Kerran kiersi palatessa esteen ja muistuttelin oikeasta paluureitistä, mut sitten taas toimi kuin ajatus. Lopuksi katsoin vielä Kirsin ja Iiron liikkeitä.

Salsa se päätti aloittaa juoksun juurikin perjantaina, eikä siis päästy sen kanssa kevään viimeisiin hallitreeneihin! Kiitosta vain kaikille kouluttajillemme talven treeneistä!