Aloitimme kilpailemisen vihdoinkin keskiviikkona. Tuomarina Marja-Leena Hituri.

Luoksepäästävyys 10.

Paikalla makaaminen 8. Pisteet laski, koska jouduin antaa kaksoiskäskyn sekä maahanmenossa että istumaan noustessa. Tämän ilmiön huomasin pari päivää ennen koetta..  Muuten paikallaolo erittäin hyvä ja rauhallinen. Ihan turhaa jännitin, nouseeko istumaan.Nyt ei sitte menny käskyt jakeluun.

Seuraaminen kytkettynä 8.5. Kontakti pysyi ihan hyvin, juoksu hyvä, mutta lopussa hieman haaveili.

Seuraaminen taluttimetta 7. Ihme kyllä huonompaa kuin hihnassa seuraaminen. Parissa pysähdyksessä jäi seisomaan, enkä ymmärtänyt käskeä istumaan.. Olis kuulemma kannattunut. Loppupätkä meni taas huonosti omasta mielestäni.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6. Tässä jouduin antaa kaksi käskyä muistaakseni, eikä maahanmeno ollut huippu nopeakaan.

Luoksetulo 10. Ei muuta kommentoitavaa kuin erittäin hyvä!

Seisominen seuraamisen yhteydessä 8.5 Yksi käsky, mutta annoin vartaloavun (aika vahvasti), että koira pysähtyy. No pysähtyihän se.

Estehyppy 10. Olga rupesi viihdyttämään tässä kohtaa yleisöä. Nauru Mua ei kyllä heti naurattanut, mutta videolta tätä oli hauska kattoa. Ensimmäinen käsky meni harakoille, kun Olga rupesi kuuntelemaan metsästä kuuluvaa huutoa. Toisella käskyllä hyppäsi ja pysähtyi. Kun pääsin koiran viereen, alkoi häntä ja koko koira heilua ja Olga lähti hölköttelemään iloisesti kentän vieressä istuvien ihmisten luo. Huom! Este oli todella lähellä yleisöä. Käskin Olgaa takaisin, mutta sillä syttyi lamppu ja nappasi kapulan suuhunsa ja toi sen mulle. Luulin, että nollille meni, mutta tuomari antoi toisen mahdollisuuden, koska järjestäjät olivat laittaneet esteen liian lähelle häiriötä, kun on kyseessä aloluokka. No uusi yritys tuotti kympin suorituksen ja Olga malttoi taas keskittyä. Jep, tää on niin olgamaista.

Kokonaisvaikutus 9. Tuomari kehui kovasti, että on osaava koira, mutta kokeneempi ohjaaja olisi kuulemma osannut taktikoida paremmin. Minä taas näytin koiran virheet avoimesti. Positiivista palautetta kuitenkin saatiin ja uskalletaan toistekin kisoihin. Itse en vaan ymmärrä, miksi käskyt ei oo mennyt viime aikoina kerralla perille ja tuli helppoja pistemenetyksiä. Ollaan kuitenkin tyytyväisiä ekaan kisaan.

Kokonaispisteet 167 ja 1-tulos. Voitimme luokan kahden pisteen erolla.