Viikonloppuna istuttiin koirien kanssa autossa taas tutut 10h tai jopa enemmän. Perillä odotti monta rapsuttajaa, kasa herkkuja, ilakointia pihalla, sohvalla löhöämistä ja muuta mukavaa. Koirat otti rennosti ja sunnuntain tokotuksetkin missattiin reissun takia.

Maanantaina palattiin kotia ja illalla oli vuorossa Salsan pentukurssin viimeinen kerta. Tosin mennään vielä yhdelle korvaustunnille... Tehtiin aluksi hieman rauhoittavia treenejä ja hierottiin koiria. Se ei aina ollut niin helppoa, kun suurimmalla osalla koirista sellainen "Jes, painitaan, päästäkää meidät irti"-asenne. Salsa ei vielä hoksaa tätä hieromisen ihanuutta, mutta Olga sitä osaa arvostaa ja nauttii siitä. Jatkettiin paikallaoloharjoituksilla enemmän ja vähemmän häiriön alla. Tein tätä niin, että Salsa istuu, koska eihän me muuta vielä osata. :) Tätä koiraa on uskomattoman vaikia saada makuulle houkuteltua... Tehtiin myös rally-tottelevaisuusrata, "seurautettiin" penskoja muiden koirien läheisyydessä pujotellen ym. Sitten paras osuus ja Salsan lemppari...P U T K I!!! Ei tarvinnut mun olla enää edes toisessa päässä kutsumassa, kun Salsa jo kiskoi putkeen ja sieltä vauhdilla läpi. Myös se toinen putki tehtiin, jossa on se "lakana" päässä... Mikä se nyt onkaan nimeltään... :D. Sekin meni yhtä hyvin.
Lopuksi harjoiteltiin myös keinu, jonka päälle kylvettiin makupaloja. Keinun päässä oli matala pöytä, joten keinu ei päässyt  keikahtamaan maahan asti ja kouluttaja avusti keinun liikkeessä. Salsa meni keinun rohkeasti, niin että jopa muutama nakinpalnen jäi syömättä (oho mikä suoritus ahneelta koiralta!). Kaikki koirat eivät saaneet keinua suoritettua ollenkaan. Salsa hyppäsi jossain välissä myös renkaan läpi, vaikka yritti tarjota ensin hyppyä yli.
Salsan kanssa kun kyläiltiin, niin huomasin, että se on ihan itsenäisesti oppinut tulemaan portaita myös alaspäin. Viime kerralla ei vielä uskallus siihen riittänyt ja vaikka hommaa ei olla kotonakaan harjoiteltu, niin nyt se meni portaat kun vanha tekijä. Kiva viikonloppu takana ja toivottavasti yhtä kiva viikko menossa!