Sunnuntaina starttasi tokotreenit ulkokentällä. Ryhmä oli jonkin verran talvesta muuttunut, mutta tuttujakin oli ja mikä hienoa, myös toinen rottis. Olgalla oli virtaa enemmän kuin laki sallii, taas. Tyttö puhkui intoa, eikä olisi malttanut kuunnella mitä ohjaajilla on sanottavana. Käskyä pitäisi tulla käskyn perään ja koko ajan pitäisi toimia. Malttia pitääkin jatkossa harjoitella. Uuteen ryhmään tuttavuutta tehdessä otettiin muutama ohitusharjoitus. Tarkastettiin myös kaikilta perusasento ja Olga näyttikin mainion, suoran, nopean perusasennon. Olenkin nyt vaatinut Olgalta suoraa perusasentoa, enkä ole mistään vähän sinne päin-jutuista palkannut. Treeni päätettiin luoksetulokujaan, jossa jokainenen koirakko teki kaksi vauhtiluoksetuloa. Olga lähti taas kun tykin suusta ja patukalla leikittiin palkaksi. Täksi kesäksi laitettiin kovat tavoitteet. Mahdollisesti osallistutaan seuracupiin, heti kun ohjaaja ja koira ovat siihen valmiiksi. Ensi talvena ei kuulemma olla enää möllejä... jaa-a,saas nähdä, miten tehokas kesä saadaan aikaan. Onneksi trenikenttäkin on lähempänä kuin talvella!

Pk-puolellakin tottistreenit kesäkentällä alkaa pyöriä ensi viikolla. Ja mikä iloinen uutinen, jälkiryhmän yhteistreenit alkaa 21.5. Sitä ennen pitää vielä palautella jäljestämistä mieleen ja käydä ajamassa muutama helppo jälki, kunhan nämä sateet loppuis ja metsä kuivaa. (Niin, muistetaan toki, että sateellakin treenataan) Luulin jo, ettei jälkiryhmään mahduttu mukaan, mutta toisin kävi.

Tänä viikonloppuna on Oulussa "kotinäyttelyt", mutta ei olla siellä mukana. Seuraavaksi mennään vasta kesällä jossain vaiheessa, mutta tarkoitus olisi vielä ennen 2-vuotis synttäreitä nuorten luokkaan ehtiä.