Lyhykäisyydessään Olgan treeneistä viime viikoilta. Hakumettään on päästy vasta pari kertaa. Homma on talvitauon jälkeen muistunut hyvin mieleen ja sinänsä kaikki ok. Viimeksi tehtiin yliheittotreeniä, jotta voitaisiin ruveta ottamaan mukaan myös tyhjiä pistoja. Silloin oli kuuma sää vielä illallakin ja joko Olga väsähti suorituksen aikana fyysisesti tai sitten se kehitteli uuden ongelma, kun ei meinannut näytöille lähteä kovin innokkaasti. Muuten treenit meni ihan hyvin ja yliheitto sujui. Emännän pitäisi saada hommattua myös sessulle kiintorulla kovaa kyytiä jo kaulaan, niin pääsisimme siinäkin asiassa eteenpäin. Pitäis tehdä tyhjiä, piiloja sekä roikkua enemmän näyttöliinan perässä. Siinäpä sitä suunnitelmia onkin.

Kokeen jälkeen tottisjutut on vähän lässähtänyt, mutta olen koittanut sitä nyt piristää lyhyillä treeneillä ja enemmän palkannut leikkimällä. Tässä taannoin satoi oikein reippaasti, kun kentällä olimme ja paikallaoloakin tehtiin. Ei ollut kovin miellyttävää touhua Olgan mielestä. Yäk märkä maa.... Sinnikkäästi vaan tehtiin seuraamispätkiä ja liikkeestä seisomista, ah niin ihanaa murheenkryyniä... Ehkä pitäis opettaa Olgalle vielä naksun käyttö, niin saattais helpottaa näitä liikkeitä.

Tokokokeeseenkin ollaan menossa vielä tälle kesälle pari kertaa (ainakin), jos nyt vain paikka saadaan. Ja oishan niitä pk-juttujakin... Nauru