Salsan kans oltiin eilen hallilla ja hyvä mieli jäi treeneistä. Alkuun paikallaoloa ja seuruuttelua häiriön alla. Aluksi Salsa ei malttanut jäädä maate ja sen lähettyviltä ei meinannut päästä onnistuneesti pois. Sitten kun Salsa jäi maahan, niin siellä kyllä hyvin pysyi, vaikka ympärillä oli liikettä ja hälinää. Lyhyitä pätkiä tehtiin ja vähän väliä palkkasin. Sivulta maahanmenoa ja lähtöä koiran vierestä täytyy vahvistaa. Tietää kyllä käskyn ja liikkuessa ja leikin tiimellyksessä meni erittäin näppärästi maahan. Alkuun seuruuttelussa otti tosi paljon häiriötä ympärillä kulkevista koirista, mutta sitten alkoi homma sujua paremmin. Itse täytyy vain muistaa iloisesti kannustaa Salsaa ja vähän alussa nostattaa kierroksia, sillä seuraamisen paikka meinaa välillä valua vähän liian taakse. Tehtiiin myös merkkiä ja ruutua ja tosi iloisesti Salsa tekee hommia ja lähti innoissaan kupille. Toistoja tokikin vaatii vielä paljon. Saatiin sellaista kommenttia, että pitäkää toko jatkossakin yhtä iloisena. Kouluttaja katsoi myös meidän seuraamispätkiä ja käännöksiä vielä tarkemmin ja ollaan siinä mukavasti kehitytty. Itse maltoin pysyä suorana, mutta turhat kädellä huitomiset ja liikehtimiset pitää pysyä poissa, niin koirakin kulkee normaalisti. Hymy Luoksepäästävyydessä Salsa malttoi istua tosi hyvin sivulla, vaikka kouluttaja kävi kyykyssä meidän vieressä ja Salsa vain haistoi kättä. Treenin päätteksi Salsa pääsi vielä riehumaan Uunon kanssa ja mikäs sen mukavampi lopetus treeneille.

Ilmoittauduttiin jo kesän tokoryhmiin ja toivottavasti mukaan päästään. Ja iloinen yllätys oli eilen se, että saatiin paikka agilityn alkeiskurssilta! Sitä siis lähdetään ainakin kokeilemaan ja katsotaan, hurahdetaanko lajiin.

Tänään meillä kävi kylässä koiravieras Leevi omistajineen. Salsa oli innoissaan uudesta leikkikaverista, mutta Olga se näytti hapanta naamaa ja oli oikein tyly vanhapiika. Ainakaan seksuaalisessa mielessä oli meidän leidiä ihan turha lähestyä. Olga tykkäs vaan ihmisten rapsutuksista.

Niin ja Olga onnittelee vanhaa treenikamua Ruuta hienosti menneestä tokokokeesta! Hieno suoritus Hanna ja Ruu!!