Sunnuntaina aamulla viideltä starttasimme koko poppoo Hanna ja Ruu seuranamme kohti Jyväskylää. Rotikoitten kehä akoi aamulla ensimmäisenä. Tähän asti Ruu ei ole vielä uskaltanut Olgaa komennella, mutta jo alkumatkasta kaverukset ottivat hieman yhteen ja siitä seurasi murjotusta eri nurkissa. Tytöt kuitenkin sopivat asian ja oltiin taas kavereita.
Perillä kaikki meni ihan hyvin. Kerrankin oli kaksi pientä kehää yhdistetty ja isoilla koirilla oli tilaa juosta. Saatiin leiri pystyyn ja odoteltiin omaa vuoroa. Olga oli jo tässä vaiheessa aika kypsynyt koko touhuun, mutta kehässä jaksoi kuitekin olla nätisti. Paluumatkalla tytöt nukkui, mutta lopussa Olgaa rupesi tympimään ja kertoi siitä ystävällisesti kaikille kovaan ääneen. Yleensä Olga nukkuu kaikki automatkat, mutta nyt vieraassa autossa matkustaminen toisen koiran kanssa oli raskasta.

Tuomarina oli Meg Purnell-Carpenter, Iso-Britannia.
27 months. Would prefer better head. Shoulders angles ok. Good topline. Rear angles ok. Front movement needs to tighten and rear movement erratic. Would prefer better side movement. In good coat and condition.
AVO EH

Kiitos Hannalle matkaseurasta ja onnittelut ja rapsutuksia Ruulle!