Eilen illalla lähdin hieman huonon omantunnon saattelemana hakutreeneihin jättäen pennun siksi aikaa kotiin. Olgan treeneistä olikin ollut parin viikon tauko ja oli jo korkea aika viettää laatuaikaa mamman kanssa ihan kaksistaan. Ja Olgahan tiesi mitä oli tulossa ja odotti ovella innosta puhkuen jo tovin ennen lähtöä. Oli oikein mukavat treenit, kun kaikilla kolmella koiralla meni tosi hyvin!

Olgalle otin kolme pistoa. Helpotin hieman treeniä ja vaihdoin samalla taktiikkaa, enkä hätiköinyt lähettämisessä vaan kaikessa rauhassa istuskeltiin metsän reunassa ja odotin, että oikeasta suunnasta puhaltava sopiva tuuli toisi Olgalle hajun. Sitten alkoi nenä toimia ja Olga nuuhkutteli ilmaa. Lähetys ja Olga teki hienon piston. Tosin ihan heti ei lähtenyt tarpeeksi syvälle, vaan teki mutkan etualalla, mutta sitten työskenteli hienosti. Toiselle lähetin haamua apuna käyttäen. Olga työskenteli juuri niin kun siinä tuulessa työskennellään. Lähti suoraan ja teki koukun ukon takana, jolloin sai hajun ja löysi maalinaisen. :D Kolmannen piston lähtökuopissa odotin taas hetkisen ja lähetys. En edes maaston takia nähnyt kokoajan koiran liikketä, mutta maalimiehen (tai siis naisen) palautteesta päätellen Olga oli toiminut hienosti. Ai niin, kolmannella pistolle Olga ei meinannut lähteä enää näytölle ja piti useamman kerran hommaan patistaa. Menin sitten koiraa kehumaan ja Olga pysähtyi hölmistyneenä. No päästiin kuitenkin näytölle.

Salsa-tyttö teki eilen semmoisen tempun, että testasi josko Olga-varaäiskän nisistä tulisi maitoa. Ei ainakaan toistaiseksi tullut, mutta valeraskautta odotellessa... Olga ei välittänyt imemisestä mitään, seisoi vain paikallaan muina miehinä. Huvittava tapaus oli myös se, kun Olga tunki itsensä tietokonepöydä alle makaamaan, kun oli huomannut, että Salsa ottaa pöydän alla usein nokoset, jos emäntä on koneella. Hah, eipä Olga ole ennen tuolla makoillut!

Ja vielä sellainen asia, että pääsimme Olgan kanssa hakuleirille.