Hakutreenit saatiin pidettyä eilen kahden ihmisen voimin, eli käytössä vain yksi maalimies, mutta eipä se menoa haitannut. Lähetin myös yhdelle tyhjälle pistolle sillä välin kun Jenni vaihtoi piiloa. Ensin näytettiin oikealla puolella keskilinjaa Olgalle haamu, että Olgalle jäisi mielikuva, että joku siellä on (kyseiselle puolelle tein myöhemmin tyhjän piston), sitten koiran kanssa kauemaas, että Jenni ehti juosta vasemmalle puolelle piiloon. Lähetys vasemmalle ja hyvin löytyi ukko. Rulla suussa lähdettyään Olga oli vain äkisti jarruttanut ja käynyt uudestaan Jennin luona ja sitten vasta toi rullan perille asti. En sitte tiedä mistä tämä johtui... Seuraavaksi tyhjä pisto... En kunnolla nähnyt missä Olga kävi kääntymässä, mutta takaisin se tuli parin komennuksen jälkeen. Ei siis heti ensi yrittämällä. :) Seuraavaksi taas lähetys vasemmalle puolelle ja Olga tekikin nätin suoran piston ja toi rullan hyvin. Tähän oli hyvä lopettaa.

Ennen hakuja teimme n. 10x40m ruudun, jossa Olgalle valmiina kolme esinettä. Alku meni juoksenteluksi, koska iso hätä häiritsi keskittymistä ja ensimmäinen esine tuottikin vaikeuksia, mutta löytyi lopulta, Tässä välissä käytiin näyttämässä, että sielä olis vielä kaksi jäljellä. Toinen esine löytikin nopeasti ja halusin vielä lähettää kolmannelle, vaikka Olga laittoikin maate, eikä vaikuttanut innostuneelta. Hienosti Olga kuitenkin tsemppasi ja kolmas esine löytyi nopeasti. Tämän jälkeen Olga huilasi ja sitten alussa mainitsemani treeni.

Salsan kanssa harjoiteltiin hihnassa kävelyä ja kävimme tutustumassa uusiin maisemiin. Hihna ja panta häiritsivät Salsan mielestä hiukkasen menoa, muta kivaa oli kuitenkin. Nähtiin pyöräilijöitä, lenkkeilijöitä, lapsia kauemapana leikkimässäa ja menipä sopivalta etäisyydeltä myös koira ohi. Kunhan autokin taas pelaa, niin ruvetaan autoilemaankin enemmän ja muutenkin ruvetaan tekemään tuttavuutta eri paikkoihin. Torstaina käymme rokotuksilla. Toivottavasti eläinlääläriasemalla olisi vielä pentukerho toiminnassa, niin näkisi tyttö muitakin ikäisiään. Lähistöllä asuu myös Salsan sisko, jota pitäisi treffata. Ensi viikolla tyttö jo tottuukin matkusteluun, kun käydään sukuloimassa ja lomailemassa maalla.