Sunnuntaina aamupäivällä lenkkeiltiin Hannan, Ruun ja Lassen kanssa lumisilla hiekkamontuilla. Koirat eivät kylmästä viimasta välittäneet, vain juoksivat menemään minkä ehtivät.
Lenkin jälkeen Olga keräsi voimia nukkumalla ja illalla olikin taas tokon vuoro.
 
Reenit aloitettiin luoksepäästävyydellä ja kolme ohjaajaa kävi Olgaa silittelemässä ja hampaitakin katsomassa. Tässä ei mitään ongelmaa, Olga malttaa istua rauhassa. Paikallaolosta on tullut meille ongelma ja olemme matkalla vain taaksepäin kehityksessä. Olga on tehnyt muutamalla treenikerralla ihan ihme tempauksia. Keskiviikon treeneissä Olga lähti kävelemään mua kohti, kun ennen se on korkeintaan noussut seisomaan, jos ylös on pompannut. Eilen kävin sitten koiraa palkkaamassa välillä, ettei nousemista pääsisi tapahtumaan, mutta mitä tapahtuikaan, kun lähdin koiran luota pois palkkaamisen jälkeen. Huomasin, että Olga tulee mukana! Ja tätä tapahtui kaksi kertaa! Lopuksi otin vielä tosi lyhet pätkät lyhyellä matkalla paikallaoloa, jotta saatiin lopetettua onnistuneeseen suoritukseen tämäkin mokoma liike. Jatkossa paikallaolosta on tehtävä vielä vaihtelevampi liike, ei aikoja eri matkoilla, ettei koira arvaisi, että kuinka kauan maassa pitää nököttää. Kummallista, kun välillä Olga on suoriutunut kovassakin häiriössä paikallaolosta todella hyvin ja nyt taas tällaista. Pitää keskustella myös keskiviikon treeneissä lisää aiheesta.

Seuraavaksi otettiin hyppyä, jota Olga ei niin mallikkaasti hoitanut. Ekalla kerralla ei lähtenyt ollenkaan hyppäämään, toisella kertaa syösyi patukan perään. Jee! Tässäkin jokin ei ole ihan kohdallaan. Olgan mielestä hyppääminen oli superkivaa silloin kun toisella puolella odotti herkkukuppi. Ehkä pitäisi ottaa rasia takaisin käyttöön, mutta niin, että rasian saa minulta vasta siinä vaiheessa, kun on hypätty ja Olga odottaa palkkaa esteen toisella puolella. Välillä harjoittelin myös liikkestä seisomista ja liikkeestä maahanmenoa. Kiersimme myös tötteröitä, jossa harjoiteltiin seuraamisen käännöksiä kumpaankin suuntaan. Oikea kunnossa, vasen vielä takkuaa Olga edistämisen takia. Olgan pitäisi käyttää edelleen paremmin siinä takapäätään. Tässä vaiheess kello näyttikin jo yhdeksää ja lähdettiin ajelemaan kotiinpäin.